Partidul Acțiune și Solidaritate insistă pe convocarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului pentru a găsi soluții privind situația din agricultură și cea legată de pandemia COVID-19. Declarația a fost făcută de către Igor Grosu, după ședința fracțiunilor PAS, Platforma DA, PSRM și PDM.

„Am căzut de acord că cele trei probleme sunt de actualitate. Seceta, care a afectat grav agricultura, pandemia și Codul electoral. Am discutat despre măsurile urgente. Sunt diferențe de opinii. Noi credem că trebuie să convocăm de urgență o ședință a Parlamentului, pentru a veni cu soluții pentru agricultori. Coaliția de guvernare are o altă abordare. Vom insista ca în cel puțin 7 zile Parlamentul să fie convocat”, a declarat Igor Grosu.

sssssssssssssssssssDeputații PDM, PSRM, PAS și Platforma DA au convenit asupra creării a două grupuri de lucru privind situația din agricultură și cea legată de pandemia COVID-19. Parlamentarii vor veni cu propuneri pentru soluționarea problemelor respective și vor elabora proiecte de hotărâri pe care îl vor prezenta spre adoptare forului suprem. 

Vezi și: Slusari, după discuțiile PDM-PAS-PSRM-Platforma DA: Diferență de abordări. Neînțelegerea majoră - stabilirea ședinței extraordinare