Partidul Democrat anunță că Platforma DA, PAS și PSRM a acceptat invitația la dialog înaintată de democrați. Astfel, mâine, 11 august, ora 10:00, aceste fracțiuni urmează să se reunească într-o ședință la Parlament.

„Cele 4 partide care au acces în Parlament în baza voturilor cetățenilor – PDM – PAS – PSRM – PPPDA – se vor întâlni marți, 11 august, la discuții în Parlament. Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Socialiștilor și Platforma DA au acceptat propunerea Partidului Democrat de a organiza o întâlnire pe platformă parlamentară între cele 4 formațiuni”, se arată într-un comunicat al PDM. 

PDM a contactat reprezentanții celor trei partide, astfel s-a convenit pentru o întrevedere în ziua de mâine. La discuții ar urma să participe câte 3 reprezentanți din fiecare fracțiune parlamentară. Subiectele propuse spre discuție sunt următoarele:
1. Situația gravă din agricultură provocată de secetă
2. Pandemia COVID-19
3. Asigurarea desfășurării alegerilor libere și corecte

„PDM salută inițierea acestui dialog pe platformă parlamentară, în format PDM-PAS-PSRM-PPPDA, și consideră că discuțiile vor da cetățenilor un semnal că Parlamentul este preocupat de problemele lor și speră că vor fi identificate soluții concrete pentru fiecare subiect”, se mai arată în comunicat.