Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco se întreabă într-o postare pe pagina sa de Facebook dacă numirea de Guvern a fiicei deputatului independent, Alexandru Oleinic, Elena Oleinic Slivinschi, în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții este în semn de răsplată pentru respectivul deputat, care susține toate proiectele coaliției PD - PSRM.

„În afară de numirea fiicei deputatului Alexandru Oleinic în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții (e vreo legătură oare cu faptul că acesta votează împreună cu coaliția PSRM-PD toate proiectele necesare?)”, scrie deputatul pe Facebook.

sssssssssssssssssssAmintim că fiica deputatului independent, Alexandru Oleinic, Elena Oleinic Slivinschi, a fost numita astăzi de Guvern, în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții. Anterior ea a deținut funcția de consilier în Cabinetul directorului general al instituției respective.

Anterior, ea a activat și în calitate de consilier în cabinetul ex-ministrului Afacerilor Externe, Natalia Gherman.

De precizat că Elena Oleinic Slivinschi a participat la concursul pentru ocuparea funcției de vicedirector al Agenției de Investiții încă în anul 2019.