Demisia deputatului Ștefan Gațcan „nu mai figurează pe agenda legislativă”. Un anunț în acest sens a fost făcut de către vicepreședintele Legislativului și liderul fracțiunii Platforma DA, Alexandru Slusari, după ședința Biroului permanent al forului suprem.

Demisia lui Gațcan nu mai figurează pe agenda legislativă. Dânsul, probabil, se simte tot mai bine și mai bine. Tratamentul SPPS este cel mai eficient. Mâine, probabil, în ședința în plen, ne vor demonstra cererea lui despre renunțarea la renunțarea la mandat. De atunci absurditatea în Parlamentul RM urmează a fi măsurată în gațcani”, a scris parlamentarul.

Amintim că săptămâna trecută Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la grupul „Pro Moldova”. A doua zi, acesta a fost stopat în Parlament de mai mulți deputați socialiști care au prezentat ulterior la Secretariat cererea de demisie a fostului său coleg. Tot în acea zi Gațcan a părăsit teritoriul R.Moldova. Reprezentanții opoziției au acuzat atunci Partidul Socialiștilor de sechestrarea și intimidarea deputatului.

De precizat că Parlamentul, deocamdată, nu a acceptat demisia lui Gațcan, acesta fiind în continuare deputat.