Partidul „Pro Moldova” publică imaginile video de pe podul de la Telecentru, în momentul când deputatul Ștefan Gațcan ar fi fost intimidat și amenințat de către foștii săi colegi din fracțiunea PSRM, Vlad Bătrâncea și Corneliu Furculiță.

Imaginile video au fost filmate în dimineața zilei de astăzi, 30 iunie, după anunțul lui Gațcan privind decizia de a părăsi fracțiunea PSRM. În drum spre centrul medical privat pe care l-a fondat, Gațcan a fost oprit abuziv de unii participanți în trafic, aflați în mașina de model BMW X6.

Potrivit reprezentanților formațiunii, după ce automobilul la volanul căruia se afla Ștefan Gațcan a fost tras pe dreapta, în mașina acestuia a urcat un personaj în civil cu care au avut loc discuții neamicale. Ulterior, la locul incidentului, au venit deputații PSRM Corneliu Furculiță și Vlad Bătrâncea, care au urcat în automobilul lui Gațcan, l-au intimidat și amenințat inclusiv cu răfuiala fizică și l-au presat să-și depună mandatul.

Amintim că reprezentanții „Pro Moldova” au anunțat astăzi că unii colegi din cadrul formațiunii au fost amenințați cu răfuială fizică. Incidentul a avut loc pe podul de la Telecentru.

Detalii: Gațcan se adresează PSRM: Nu-mi intimidați rudele și prietenii