Partidul Acțiune și Solidaritate exclude orice discuții și negocieri cu Partidul Socialiștilor în vederea formării unui nou guvern, după ce Guvernul Chicu a rămas fără susținerea majorității deputaților în Parlament. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, după ce astăzi Igor Dodon a declarat că săptămâna viitoare invită liderii PDM, PAS și Platformei DA la negocieri.

„Igor Dodon devine tot mai jalnic. Când a rămas cu oala spartă, aleargă la partidele blocului ACUM. Asta după ce ne-a trădat, formând o coaliție cu cei care uzurpase puterea de stat doar câteva luni înainte. Dodon este întruchiparea politicianului cinic, fără scrupule, fără principii, iar valorile sale se măsoară în sacoșe negre cu calendar. Cântecul de sirenă al lui Dodon nu mai ademenește pe nimeni. Trezește doar suspin și jale pentru soarta acestui pământ, care l-a răbdat prea mult timp. Dodon va pleca curând ca și acest virus năprasnic, iar țara va renaște”, a scris Popșoi pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Igor Dodon a declarat astăzi că invită liderii fostului bloc ACUM, PDM și PSRM la discuții în condițiile în care Guvernul Chicu este susținut de mai puțin de 51 de deputați. 

Sunt disponibil săptămâna viitoare să avem discuții cu liderii acestor patru partide. Cu sau fără presă. Cum doriți”, a declarat Dodon.