După ce președintele Igor Dodon a spus, în această seară, că liderul PN, Renato Usatîi, ar fi una dintre „instrumentele” lui Vladimir Plahotniuc prin care acesta încearcă să se implice în politica din Republica Moldova, primarul de Bălți a menționat că pentru declarațiile sale, șeful statului va răspunde într-o zi în fața cetățenilor.

Primarul de Bălți s-a arătat nedumerit de declarația președintelui și a declarat că Vladimir Plahotniuc tocmai în favoarea lui Igor Dodon a modificat vârsta pentru candidații la președinție în 2016, l-a eliminat pe el din campania electorală pentru parlamentare în 2014 cu câteva zile înainte de scrutin.

Plahotniuc tot ce a făcut până acum în politica din Republica Moldova a făcut doar în favoarea lui Igor Dodon. Dodon a fost beneficiar nu doar de la aceste culioace de bani, dar și la diferite funcții, scheme. Omul care a fost crescut din „laptele” lui Plahotniuc începând cu atunci când era politician tânăr și terminând cu culioace care le-au văzut toată țara”, a menționat Usatîi citat de TV8.

Liderul PN i-a propus lui Igor Dodon să participe împreună la o dezbatere în studioul TV8 pentru a clarifica mai multe chestiuni.