PAS și Platforma DA reiau discuțiile, după o pauză de mai bine de 2 luni. Despre aceasta a anunțat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Andrei Năstase spune că discuția a avut loc pe 20 mai, la ea a participat și președintele PAS Maia Sandu. La întrevedere s-a discutat despre suspendarea lui Dodon, moțiunea de cenzură asupra Guvernului, dar și despre despre comportamentul delor două fracțiuni din Parlament.

Liderul Platformei DA spune că a făcut „apel către toți colegii de la PAS, și nu doar de la PAS, dar din toate forțele pro-europene, pro-românești, ca în aceste momente grele, să facă front comun și să nu admită ca să fie tranzacționată puterea de la unul la altul”.

Tot în cadrul emisiunii Năstase a subliniat că pezența Maiei Sandu în Parlament, în calitate de deputat, ar fi fost benefică țării, la fel ca și prezența lui. 

Amintim că, pe data de 13 mai, în cadrul emisiuni Maia Sandu a declarat că nu mai discută cu Andrei Năstase din luna martie. Întrebată care mai sunt relațiile cu fostul partener de bloc, Andrei Năstase, președintele Platformei DA, aceasta a menționat că „este clar care sunt relațiile pentru că se văd în public”.

Deschide: Maia Sandu nu vede o problemă că n-a discutat cu fostul partener de coaliție, Andrei Năstase, din luna martie