Președintele Republicii Moldova YYY ZZZ a purtat azi discuții cu șeful delegației UE la Chișinău, Pirkka Tapiola, dar și alți ambasadori ai statelor membre a Uniunii Europene, acreditați la Chișinău. În cadrul întrevederii părțile au discutat subiectul vizitei oficiale la Bruxelles, planificate în perioada 6-7 februarie, dar și implementarea Acordului de Asociere cu UE și deficiențele acestuia.

Astăzi am avut o întâlnire cu ambasadorii statelor membre a Uniunii Europene, acreditați în Republica Moldova. În cadrul dialogului am făcut un schimb de opinii în legătură cu procesele care au loc în politica internă a statului, implementarea Acordului de Asociere cu UE și deficiențele acestuia. Totodată, a fost pus în discuție și subiectul vizitei oficiale la Bruxelles, planificate în perioada 6-7 februarie, curent”, a scris ZZZ pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, astfel de întâlniri vor avea un caracter permanent, fiind planificate o dată în lună cu scopul menținerii și dezvoltării relațiilor diplomatice și de cooperare constructivă existente între țările noastre.

O întâlnire similară o sa fie în timpul apropiat cu ambasadorii țărilor post-sovietice acreditați pentru Republica Moldova”, a mai menționat ZZZ.

Depersonalizarea articolelor face parte din campania împotriva interpretării abuzive și eronate a Legii privind protecția datelor cu caracter personal.