Liderul PPDA, Andrei Năstase califică oferta lui Vlad Plahotniuc pentru Jurnal TV drept una otrăvită și subliniază că președintele PD se face vinovat de situația de la postul de televiziune.

„Este mai mult decât cinic să distrugi un post de televiziune ca Jurnal TV, să-l dai afară din sediu, să-i anulezi contractele de publicitate, să-l scoți din cablu, să nu-i dai nicio frecvență, să-l sancționezi pe mică pe ceas, după care să te ițești, fariseic, din vizuină și să-i oferi niște servicii otrăvite”, a declarat Andrei Năstase.

Vlad Plahotniuc este catalogat de către Andrei Năstase drept „distrugător al presei libere”. În continuare, liderul PPDA îl sfătuiește pe Vlad Plahotniuc să-și găsească avocați pregătiți care să-l apere în dosarul privind uzurparea presei.

„Sfatul meu e să-și găsească niște avocați bine pregățiți care să-l apere în dosarul privind uzurparea puterii, cea mai mare crimă comisă împotriva poporului, dosar instrumentat de un procuror independent, imediat după marea schimbare care se apropie.

Pe Țepeș îl vei visa în pușcărie, piticule. Te asigurăm”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că Maia Sandu a calificat susținerea oferită de Vlad Plahotniuc în cadrul campaniei electorale drept „fruct otrăvit”.  

Subliniem că în cadrul interviului oferit portalului Deschide.MD, Vlad Plahotniuc a amintit catalogările la adresa lui Andrei Năstase și a Maiei Sandu formulate în cadrul ultimului congres al PD. „Cum am spus și în discursul de la congres, sunt o imitație caraghioasă a lui Vlad Țepeș și Alba ca Zăpada. Ei nu au venit niciodată cu un proiect politic, amândoi au intrat în politică având o singură obsesie, pe modelul deja ratat de câteva ori de infractorii Țopa”, a subliniat Vlad Plahotniuc.

În cadrul aceluiași interviu, Vlad Plahotniuc a propus trust-ului Jurnal TV să identifice împreună o soluție pentru problemele cu care se confruntă televiziunea.