Prim-ministrul Ion Chicu, le-a sugerat aleşilor poporului să nu vină în această perioadă complicată pentru Moldova cu prea multe iniţiative legislative sau interpelări. Cu acest îndemn premierul Ion Chicu a venit după şedinţa Guvernului. Potrivit lui, instituţiile statului lucrează cu un număr mic de angajaţi, având în vedere că 60 la sută dintre aceştia, muncesc de acasă, transmite Mesager.

Avem un val de iniţiative ale deputaţilor, dar şi interpelării ale deputaţilor. În condiţiile când şi instituţiile, ministerele şi autorităţile lucrează într-un regim special, în jur de 60 la sută din angajaţi, lucrând de la domiciliu, acest volum mare generat de deputaţi îl apreciem, bineînţeles vom răspunde, dar ne sustrag de la activităţi cu mult mai importante. Vreau să mă adresez generatorilor de asemenea proiecte şi interpelării fără număr să se gândească la situaţia în care se află acum ţara şi la capacităţile ministerului de a răspunde rapid la aceste interpelări”, a menţionat premierul Ion Chicu.

Amintim că în aceste zile reprezentanții opoziției din cadrul PPDA, PAS și „PRO MOLDOVA” au venit cu mai multe propuneri anti-criză în lupta cu răspândirea coronaviruslui și pentru a susține economia R.Moldova.