Maia Sandu vine cu o reacție după ce șeful Delegației UE în R.Moldova, Peter Michalko, s-a arătat revoltat de fake news-urile lansate de consilierii lui Igor Dodon în care este vizată direct liderul PAS. Potrivit fostului prim-ministru, „în timp ce toată planeta este îngrijorată de criza provocată de pandemie, Igor Dodon și echipa sa au o singură preocupare – fabricarea și răspândirea minciunilor”.

Ernest Vardanean, consilierul lui Dodon, și toată armata de dezinformatori finanțați de Președinte distribuie minciuni care nu doar mă acuză pe mine, dar și discreditează instituțiile Uniunii Europene, așa cum spune Peter Michalko, Ambasadorul UE în Republica Moldova”, a scris ea.

Amintim că șeful Delegației UE în R.Moldova, Peter Michalko, a reacționat la informația privind expedierea, de către Maia Sandu, a unei „scrisori” reprezentanților Uniunii Europene prin care s-a solicitat instituirea a unui „embargou motivat politic” la exportul produselor agricole moldovenești. Potrivit lui Michalko, astfel de fake news-uri pun UE într-o lumină negativă în ochii cetățenilor moldoveni.

Detalii: Michalko „dezgustat și revoltat” de fake news-urile lansate de consilierii lui Dodon: Discreditează UE