Deputatul Gheorghe Brașovschi părăsește fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și se alătură grupului parlamentar „Pro Moldova”, a anunțat președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov.

În același timp deputatul Sergiu Sârbu a confirmat cele anunțate de Diacov pe pagina sa de Facebook. 

Acum câteva minute deputatul Gheorghe Brașovschi a scris pe pagina sa de Facebook că ultimele evoluţii în Partidul Democrat din Moldova l-au determinat să ia o decizie foarte grea, dar asumată.

„În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reuşit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete şi să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcţie.

Pentru a putea realiza, în continuare, angajamentele asumate faţă de cetăţeni, am decis să mă alătur colegilor mei din grupul parlamentar PRO MOLDOVA, condus de Andrian Candu. Am toată încrederea că împreună vom putea continua proiectele concrete pentru un viitor european al ţării noastre!

Declar că voi rămîne, în continuare, ancorat la nevoile și grijile cetățenilor din raionul Sîngerei cît și din cele 6 primării din raionul Florești, voi continua să susțin din răsputeri echipa locală exclusiv în interesul și alături de oameni!”, a scris ex-democratul.