Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, face un apel către „colegii din spectrul politic” să-l susțină pe candidatul independent, Grigore Cobzac, la alegerile din circumscripția nr. 38. Hîncești.

Năstase susține că G. Cobzac trebuie sprijinit, fiindcă „este un om al locului, despre care se pot spune doar lucruri bune și foarte bune”.

„Fac un apel către toți ceilalti colegi din spectrul nostru politic și îi rog să decidă, în ultimul ceas măcar, în favoarea oamenilor din Circumscripția nr.38 Hâncești, așa încât să reușim să trimitem în Parlament un om care s-a mai bătut pentru oamenii pe care i-a reprezentat”, scrie Năstase pe pagina sa de Facebook. 

 Amintim că anterior Năstase a mai făcut apel către partidele de pe dreapta să renunțe la candidații săi și să-l susțină pe Cobzac. 

Pe de altă parte, liderul PAS, Maia Sandu, consideră că Olesea Stamate este candidatul care are cele mai mari șanse să câștige circumscripția Hâncești și cere sprijinul celorlalte partide în acest sens.