Partidul Socialiștilor și-a rezervat Piața Marii Adunări pentru un an înainte. Potrivit declarațiilor depuse la Primărie, aceștia ar intenționa să organizeze mitinguri în fiecare weekend din 2020. Imaginile cu solicitările PSRM au fost publicate pe rețelele de socializare de consilierul municipal PUN, Corneliu Pântea.

Teama PSRM și a lui Dodon de mitinguri anti-socialiste îi face pe aceștia să-și ia măsuri de precauție rușinos de exagerate. Astfel, pentru a nu permite cetățenilor să se adune și să protesteze contra "raiului socialist" al lui Dodon, PSRM a rezervat din Martie 2020 până în ianuarie 2021 PMAN în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 9.00 până la 22.00”, a scris alesul local pe pagina sa de facebook.

Responsabili de „buna-desfășurare” a evenimentelor PSRM sunt deputații Vlad Bătrâncea, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco, Petru Corduneanu și Grigore Novac. În declarațiile prealabile depuse la Primărie, aceștia au invocat Legea nr. 26 din 22.02.2008 privind întrunirile, care prevede că „Pentru desfășurarea întrunirilor pot fi montate construcții temporare”.

Probabil, lui Igor Dodon, Zinaidei Greceanâi și Ivan Ceban încă nu le-au trecut spaimele din Aprilie 2009. Și atunci, tot după alegeri viciate a ieșit lumea in stradă! Din păcate, pentru PSRM si liderii săi, simpla rezervare a PMAN nu-i va ajuta și nici feri de furia populară după cum nici pe Voronin nu l-a ajutat. Vorba ceea: “de ce ți-e teamă, de aceea nu scapi”, a comentat Coreneliu Pântea în postarea sa.

Socialiștii au anunțat că la aceste întâlniri va fi montată o scenă și amplificatoare ale sunetului. În schimb, Primăria va asigura ordinea publică în timpul desfășurării evenimentelor PSRM.