Deputații Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu susțin că nu știu despre întrevederea PDM și PSRM, care a avut loc în această după amiază la Parlament.

Sergiu Sârbu: „Acum sunt la Drochia. Am auzit de ședința de la Parlament. Eu, ca secretar al PDM, nu am fost informat despre acest lucru și sâmbătă, la Consiliul Politic, nu am discutat despre această întrevedere”.

Vladimir Cebotari: „Nu am participat la această întrevedere și nu cunosc subiectele discutate”.

Deputații PDM și PSRM s-au întrunit, cu puțin timp în urmă, în cadrul unei ședințe în Parlamentul Republicii Moldova. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către sursele din cadrul celor două formațiuni.

Amintim că Partidul Democrat și-a ales sâmbătă, la ședința Consiliului politic al partidului, 11 vicepreședinți noi.

Astfel, noii vicepreședinți și vicepreședinte democrate sunt: Valentina Buliga, Monica Babuc, Ludmila Guzun, Violeta Ivanov, Ruxanda Glavan, Alexandr Cauia, Eugeniu Nichiforciuc, Nicolae Ciubuc , Vasile Bitca, Igor Vremea și Vladimir Andronachi.

Tot sâmbătă, conducerea PDM a prezentat proiectul de resetare a partidului, spun reprezentanții formațiunii.

Partidul Democrat a rămas fără președinte și vicepreședinți în vara anului trecut, după ce a plecat de la putere. Fostul președinte Vlad Plahotniuc a plecat din țară și apoi din partid, iar ulterior, toți vicepreședinții au demisionat, păstrându-și, însă, funcția de membri ai formațiunii. În toamna anului trecut, președinte al PDM a fost ales Pavel Filip.

Detalii: Dodon, detalii despre ședința comună a PDM și PSRM la Parlament cu participarea premierului Chicu