Premierul Ion Chicu nu știe la ce ambasadori s-a referit șeful statului, Igor Dodon, atunci când a spus că aceștia își pot lua carnet de partid de la PPDA și PAS. Solicitat de jurnaliști să precizeze la cine exact s-a referit acesta, prim-ministrul i-a îndemnat să adreseze întrebarea președintelui. „Eu nu cunosc”, a fost reacția șefului cabinetului de miniștri.

Acum câteva zile, Igor Dodon a acuzat mai mulți ambasadori ai statelor UE acreditați la Chișinău de blocarea dialogului dintre Guvernul Chicu cu Bruxelles-ul. Potrivit lui, în loc să se ocupe de dezvoltarea relațiilor bilaterale, aceștia ar promova imaginea unor partide.

Sunteți tare îndrăgostiți de vreun partid politic? Căci unii dintre voi mi se pare că sunt membri ai PAS și DA. Vreți să fiți membri de partid? Bine, primiți cetățenia Republicii Moldova, faceți politică în Republica Moldova, dar eu vă rog, dați să ne ocupăm de relațiile bilaterale și nu de promovarea imaginii unui partid sau altui”, a declarat președintele acum câteva zile.

Detalii: Dodon atacă ambasadorii statelor UE: Unii dintre voi mi se pare că sunt membri ai PAS și DA