Grigore Cobzac, care şi-a anunţat candidatura la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr. 38, Hânceşti, a fost astăzi exclus din PAS. Acesta a fost informat despre excluderea sa din partid prin intermediul unui e-mail.

Cobzac regretă că cei de la centru au luat această decizie şi nu exclude că mai mulţi membri din organizaţia teritorială vor pleca din PAS.

Fostul deputat şi candidat al "ACUM" la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 crede că secretarul general al PAS, Igor Grosu, ar sta în spatele excluderii sale.

"Sunt agreaţi doar oamenii docili şi ascultători", a spus, în această seară la Tv8, Cobzac, care a fost unul dintre fondatorii OT Hânceşti a PAS.

De asemenea, acesta precizează că, la îndemnul unor persoane de la centru, ar fi fost pornită o campanie de denigrare a sa.

Cobzac a infirmat şi spusele Maiei Sandu, potrivit cărora dânsul a refuzat să candideze şi din acest motiv s-a mers pe mâna Olesei Stamate.

Amintim că din PAS a fost exclus astăzi şi preşedintele organizaţiei orăşeneşti, Marcel Petruşan.

Totodată, amintim că Grigore Cobzac este candidat independent la Hâncești. Partidul Unității Naționale și-a anunțat susținerea pentru Cobzac, după ce și-a retras propriul candidat, Vlad Țurcanu, din cursă. 

Sursa: ziarulnational.md