Deputatul democrat Sergiu Sîrbu anunță că marți, 28 ianuarie, este așteptat la Procuratură pentru a oferi explicații în legătură cu acuzațiile care urmează să-i fie aduse.

În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească, cea "decapturată" și "depolitizată"! Dragi prieteni, am avut dreptate! După cum v-am anunțat acum câteva zile la postul public de televiziune, iar unii au zis că nu e adevărat, iată că mâine la 8.30 merg la procuratură, ca să dau explicație unor procurori care vor să îi credem că ei nu au nicio legătură cu politicul și cu politicienii. Să vedem! Deși am dubii, cum zic juriștii, rezonabile, așa cum fac de fiecare dată o să merg pe prezumția nevinovăției în privința procurorilor și o să cred că e pură coincidență această audiere care vine exact când agenda politică e atât de încordată. Chiar vreau să cred că procurorii se supun doar legii și nu comenzilor politicienilor.

Au o vorbă moldovenii, capul plecat sabia nu-l taie. Dar nici soarele nu-l vede! Cu detalii voi reveni!

P.S. Eu cerere de aderare la alt partid nu scriu”, a scris parlamentarul.

Amintim că procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat săptămâna trecută că pe numele lui Sergiu Sîrbu a fost pornit, acum trei luni, un dosar penal la indicația fostului procuror general interimar Dumitru Robu.

Detalii: Stoianoglo confirmă: Dosar penal pe numele lui Sergiu Sîrbu

Contactat de reporterii Deschide.MD, deputatul a declarat că și-a angajat un avocat și planifică să dea curs solicitării de a merge la Procuratură pentru a fi audiat în calitate de bănuit.

Detalii: Sergiu Sîrbu, pregătit să meargă la Procuratură. Și-a angajat un avocat