Dodon vinde țara pe bucăți! De această opinie este deputatul PAS, Mihail Popșoi, după ce astăzi premierul, Ion Chicu, dar și Igor Dodon, au anunțat despre faptul că S.A. „Metalferos” va fi scoasă la privatizare.

Popșoi susține că Guvernul vrea să vândă întreprinderea, unde nașul lui Dodon e director financiar, din lipsă de finanțare externă.

„Dodon vinde țara pe bucăți! Lipsit de finanțare externă, Guvernul lui Dodon vrea să acopere o parte din gaura bugetară prin vânzarea proprietății statului - compania MetalFeros, unde nașul lui Dodon e director financiar. De la MetalFeros au furat democrații acum fura socialiștii, iar cei din urmă vor să fure întreaga companie printr-o privatizare obscură. Așa înțelege Dodon sa rezolve problemele. Cui îi va vinde compania? Nașului? Fratelui? Lui Cheaika?”, scrie Popșoi pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit deputatului, Dodon vrea sa acapareze „Metalferos” pentru a menține monopolul și pentru a avea cât mai mulți bani în alegeri.

„Monopolurile sunt distructive, dar privatizarea pe bani mărunți unor figuri obscure cum a fost cazul AirMoldova și multe altele nu este soluția. Mai mult, demonipolizarea sectorului metalelor a avut deja loc în timpul guvernului Sandu, doar ca Dodon nu vrea liberalizarea pieței metalelor. El vrea sa acapareze aceasta companie foarte mare pentru a menține monopolul și pentru a avea cât mai mulți bani în alegeri așa cum făcea Plahotniuc”, menționează deputatul. 

Amintim că, Guvernul a anunțat că va scoate la privatizare, în perioada imediat următoare, întreprinderea S.A „Metalferos”. Premierul Chicu a specificat că în țară va fi „Cu o durere de cap mai puțină”. 

Detalii: S.A. „Metalferos” va fi scoasă la privatizare