Vicepreședintele PUN, Ana Guțu, numită astăzi în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relații cu R. Moldova în guvernul român, își exprimă ferma convingere că, împreună cu ceilalți colegi, va reuși să contribuie la apropierea celor două maluri de Prut, prin cooperare eficientă.

„Îmi face o deosebită onoare să accept funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relații cu Republica Moldova (DRRM), structură creată de guvernul Ludovic Orban. Mulțumesc Partidului Mișcarea Populară pentru promovarea candidaturii mele în fruntea DRRM. Exprim ferma convingere - împreună cu toți colegii din Guvernul și Parlamentul României vom reuși să contribuim la apropierea celor două maluri de Prut, prin cooperare eficientă, în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova”, a scris Ana Guțu pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că, Ana Guțu, a fost numită secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova în Guvernul României. Despre aceasta a anunțat europarlamentarul și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, subliniind faptul că este o „Premieră pentru România”.

Detalii: Vicepreședinte PUN, numit secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova