Fostul președinte al PLDM a venit la Consiliul Politic Național al PLDM, cu ocazia împlinirii a 12 ani de la fondare. Acesta a fost întâmpinat de foşti colegi de partid. Vlad Filat, care a ieşit recent de după gratii, este unul dintre fondatorii PLDM, partid are a fost creată în 2007.

Evenimentul este organizat la un centru de business din Capitală. Potrivit organizatorilor, reuniunea liberal-democraţilor va avea loc cu uşile închise, iar la finalul acesteia vor fi făcute declaraţii de presă. La Consiliu sunt aşteptate 200 de persoane.

Tot astăzi, în cadrul reuniunii, urmează să se facă totalurile alegerilor locale din 20 octombrie, dar şi unele modificări în ceea ce priveşte componenţa Consiliului Politic.

Partidul Liberal Democrat din Moldova a fost constituit în data de 8 decembrie 2007 şi înregistrat de Ministerul Justiţiei în 25 ianuarie 2008. PLDM este un partid politic cu doctrină conservatoare. În perioada 2007-2015, preşedintele acestui partid a fost Vlad Filat, în 2016–2018 - Viorel Cibotaru, iar începând cu 9 septembrie 2018, formaţiunea este condusă de Tudor Deliu. 

 
 
sursa foto: publika.md