Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi cu Secretarului de Stat al SUA, George Kent, și cu ambasadorul SUA Dereck J. Hogan. Aceștia au vorbit, în special, despre reformarea formațiunii.

„Am avut astăzi o discuție sinceră cu asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA, George Kent, care se află în vizită la Chișinău, dar și cu ambasadorul SUA Dereck J. Hogan. Am discutat despre situația politică din țara noastră, dar și despre situația în Partidul Democrat, în special despre procesul de resetare prin care trece formațiunea. Ca și până acum, vom continua să muncim pentru ca Republica Moldova să-și continue parcursul european”, scrie Filip pe pagina sa de Facebook.

Totodată, acesta a ma mulțumit partenerilor din SUA pentru susținerea R. Moldova.

Amintim că, și co-președinții Blocului ACUM, Maia Sandu și Andre Năstase au avut azi dimineață o întrevedere cu George Kent, care întreprinde în aceste zile o vizită în Republica Moldova. 

Amintim că oficialul american, George Kent este un bun cunoscător al dosarului Republica Moldova. Acesta a mai vizitat Chișinăul în luna iulie curent. Acesta a avut mai multe întrevederi cu oficialii de la Chișinău, iar unul din subiectele abordate a fost problema transnistreană. Totodată, Kent a avut mai multe întrevederi la Washington cu fostul ambasador moldovean în SUA, Cristina Balan.

Vezi și: Maia Sandu și Andrei Năstase au avut o întrevedere cu oficialul american George Kent