Deputatul PD Sergiu Sârbu susține că activistul Anatol Mătăsaru a confundat casa lui cu cea a vecinilor, atunci când a făcut poze și imagini video pentru investigația de pe crimemoldova.com. Deputatul spune că în imaginile semnate de Mătăsaru se vede doar ușa lui, restul este proprietatea vecinilor. Sârbu mai spune că și-a declarat toate veniturile și proprietățile, arătându-se indignat de materialul publicat.

”Toate veniturile și proprietățile mele și ale familiei sunt publice și transparente, declarate constant începând cu anul 2003. Nu am ascuns nimic niciodată. Inclusiv creditele ipotecare. Toate pot fi verificate, justificate și puse cap în cap! Intuiesc ca activitatea politică și unele inițiative de-ale mele le stau unora în gât, dar vă asigur că unor astfel de presiuni ieftine nu voi ceda niciodată", a scris Sârbu pe pagina sa de Facebook.

Parlamentarul a publicat și capturi de pe înregistrarile video în care este surpins Anatol Mătăsaru.

Sunat pentru detalii, Sergiu Sârbu ne-a explicat care, de fapt, este proprietatea lui în imaginile publicate de Mătăsaru și a ținut să precizeze că apartamentul lui este cu trei camere, pe un singur etaj. 

Amintim că portalul crimemoldova.com a scris că apartamentul de lux al democratului este situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit investigației, apartamentul familiei Sârbu s-ar deosebi de celelalte apartamente din bloc, având o curte îngrădită, mansardă, terasă, garaj şi intrare separată.

Întregul material îl citiți pe crimemoldova.com.

Deschide.MD publică mai jos imaginile lui Mătăsaru, marcate conform descrierii lui Sergiu Sârbu.