Ea este deputat al Parlamentului, mama sa vitregă a devenit primarul municipiului Soroca, iar concubinul a ajuns în funcția de președinte al raionului Soroca. Este vorba despre Alla Pilipețcaia, parlamentarul fracțiunii PSRM. Un anunț în acest sens a fost făcut de către fostul edil al localității și ex-deputatul din partea Partidului Comuniștilor, Elena Bodnarenco.

În cadrul ședinței din 21 noiembrie a Consiliului raional Soroca, reprezentantul PSRM, Veaceslav Rusnac, a fost votat în funcția de președinte al raionului. Candidatura sa a fost susținută de 26 de consilieri dintre cei 33.

Potrivit Elenei Bodnarenco, Rusnac se află în relații de concubinaj cu parlamentara Alla Pilipețcaia. Totodată, acum trei săptămâni, mama vitregă a deputatului, Lilia Pilipețcaia, a obținut victorie în cadrul scrutinului local, fiind alească în funcția de primar.

Socialiștii, democrații, ACUM-iștii și reprezentant al Partidului «ȘOR» au finalizat procesul de transmitere a puterii unei singure familii. La funcția de președinte al raionului a fost votat concubinul deputatului Parlamentului, Alla Pilipețcaia, primar al orașului a devenit mama sa vitregă, din componența CR Soroca face parte fratele președintelui raionului (Vladimir Rusnac – nota red.), dar și alte rude ale deputatului”, a menționat ea.

De precizat că în urma victoriei obținute la alegerile locale din Soroca de către reprezentantul PSRM, mai multe persoane au venit la sediul PSRM din municipiul Soroca pentru a ridica produse alimentare.

Detalii: VIDEO // Cum PSRM „a câștigat” Soroca: Cadouri electorale după victoria candidatului socialist