Democratul Ștefan Paniș a fost ales în funcția de președinte al Consiliului raional Florești. Candidatura sa a fost votată de 23 de consilieri, anunță deputatul democrat Eugen Nichiforciuc.

Un președinte pentru oameni! Acest lucru îl pot afirma despre noul președinte al raionului Florești, Ștefan Paniș. Colegul nostru din PDM a fost ales, astăzi, cu 23 de voturi, inclusiv votul meu, în fruntea raionului nostru. Am toată încrederea că domnul Ștefan Paniș, alături de echipa noastră în consiliul raional, va depune toate eforturile pentru a îmbunătăți viața floreștenilor. Este un om cu caracter, dragoste de țară și față de oamenii din raionul Florești, profesionist, care știe să muncească pentru bunăstarea cetățenilor. Îi urăm succes în noua funcție. Doamne Ajută și într-un ceas bun!”, a scris el.

De precizat că în urma alegerilor locale din 20 octombrie, mandatele în Consiliul raional Florești au fost atribuite după cum urmează: PDM – 12; PSRM – 11; ACUM – 6; PȘ - 1; PCRM – 1; PLDM – 1; Candidați independenți - 1.

Menționăm că anterior reprezentanții PDM au fost aleși președinți de raioane la Hîncești, Șoldănești și Nisporeni.

Detalii: Democratul Levinschi, ales în funcția de președinte al raionului Hîncești

Detalii: Partidul Democrat s-a ales cu încă doi președinți de raion