Prim-ministrul Ion Chicu și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, întreprind o vizită de lucru în Federația Rusă. În timp ce șeful Executivului pleacă la Moscova, la invitația omologului său rus, Dmitri Medvedev, speakerul Legislativului participă la ședința aniversară, a 50-a, a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente din Sankt Petersburg.

În drum spre ședința aniversară a 50-a a Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale CSI, care se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie la Sankt Petersburg am urat delegației Guvernului Republicii Moldova o vizita de succes la Moscova”, a scris Greceanîi pe pagina sa de Facebook.

De precizat că din delegația Parlamentului Republicii Moldova la Sankt Petersburg mai fac parte socialiștii Vladimir Golovatiuc, Radu Mudreac, Gheorghii Para, precum și deputatul PAS, Vladimir Bolea.

În ce privește delegația Guvernului, alături de Ion Chicu, în capitala Rusiei, se vor afla Aureliu Ciocoi (ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene), Anatol Usatîi (ministrul Economiei și Infrastructurii), Ion Perju (ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului), Irina Vlah (guvernatorul UTA Găgăuzia), dar și preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban.