Numirile și demisiile din cadrul ședinței de astăzi a Guvernului „reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată”, scrie Maia Sandu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare”, notează Maia Sandu.

Fostul premier promite că va urmări cu atenție activitatea Guvernului.

„Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât.”, a mai adăugat Sandu.

Amintim că în cadrul ședinței, cabinetul de miniștri a votat mai multe numiri și demisii a secretarilor de stat, dar și instituțiilor subordonate Executivului. Detalii AICI.