Premierul Maia Sandu a votat la alegerile prezidențiale din România. Aceasta, alături de ministra Finanțelor, Natalia Gavriliță, dar și de deputații PAS, Sergiu Litvinenco, Galina Sajin, Radu Marian și Dumitru Alaiba, și-a exercitat dreptul de vot la secția de votare din incinta Ambasadei României la Chișinău.

„Astăzi am votat pentru un președinte al României care să fie garantul luptei împotriva corupției și să ofere șansa la fericire tuturor românilor! Nu uitați, românii din diaspora pot vota astăzi și mâine până la 21:00!”, a scris pe Facebook deputatul Radu Marian.

Amintim că, procesul de votare a președintelui României a început vineri, începând cu ora 12.00. Până la momentul de față în R. Moldova au votat peste 12.000 persoane.

La Chișinău se poate vota în 12 secții de votare, la Bălți sunt deschise două secții de votare, iar câte o secție funcționează în alte 23 de localități.

37 de secții de votare sunt deschise în R. Moldova astăzi și duminică, între orele 07.00 și 21.00. Alegătorii care la ora 21.00 se vor afla la sediul secției de votare, precum şi la rând în afara sediului secției de votare, vor putea să-şi exercite dreptul de vot până cel mult la ora 23.59.

Vezi și: România // Alegeri prezidențiale: Peste 170.000 de români din diaspora au votat deja