Fostul premier Ion Sturza susține că Maia Sandu şi Igor Dodon ar trebui să facă compromisuri reciproce, pentru că, în caz contrar, va avea de câştigat Vlad Plahotniuc.

„Unde greșește doamna Sandu? Că politica este doar despre principii și valori. Că puterea poate fi pierdută de dragul unui adevăr absolut. Că cuiva îi plac cei învinși. Poate cu excepția primelor 40 de zile după „înmormântare”, exceptând bocitoarele de profesie. Că oamenii „înțeleg tot” și se simt „capturați”. 

Unde greșește domnul Dodon? Că este destul de puternic ca să facă o înțelegere cu PDM pe condițiile și ghidarea sa. Prostie! Băieții lui Plahotniuc așteaptă revanșa și au multe „muniții” împotriva lui. Bahamas este doar o floricică.

Dodon este o victimă ușoară și o va face procurorul „independent” al lui Plaha. Nu fiți „idioți utili" în jocul de șaște al lui Plahotniuc! Vă pare că jucați poker cu „ași din mânecă”?!

Hai, lăsați emoțiile la o parte și treceți peste acest test minor. Discutați și înțelegeți-vă”, a îndemnat Sturza, într-o postare pe pagina sa de Facebook.