UPDATE 16:00: Vladislav Kulminski a declarat pentru DESCHIDE.MD că Guvernul de la Chișinău l-a delegat pe ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan la ședința Consiliului prim-miniștrilor țărilor CSI care va avea loc mâine la Moscova.

„Doamna Sandu l-a delegat pe ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Bânzan. În cadrul acestei reuniuni el urmează să soluționeze mai multe probleme pentru producătorii și transportatorii din Republica Moldova”, a declarat Vladislav Kulminski.

Știrea inițială:

Maia Sandu va boicota ședința Consiliului prim-miniștrilor țărilor CSI care va avea loc mâine la Moscova. Informația primită de la sursele redacției noastre a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de către fostul consilier pentru politică Externă a premierului, Vladislav Kulminski, numit recent în funcția de secretar de stat al Ministerului de Externe, care a specificat că Maia Sandu a primit invitația, dar a refuzat să participe.

„Maia Sandu nu va merge la această ședință și încă nu se cunoaște dacă în general va participa cineva”, ne-a spus Kulminski.

La ședința respectivă se va discuta despre intensificarea colaborării între statele membre CSI și vor fi semnate o serie de acte în acest sens.