Candidatul Partidului Unității Naționale(PUN) la primăria Chișinău, Octavian Țîcu îi îndeamnă pe locuitorii din Ungheni, localitate de baștină a deputatului, să voteze pentru candiadatul PUN la primăria Ungheni, Mihai Goian.

„Votați candiații Partidului Unității Naționale din Ungheni și pe Mihai Goian care, cred eu, cu demnitate va reprezenta Partiul Unității Naționale în funcția de primar, cât și echipa de consilieri, pentru că un primar cât de vizionar și european n-ar fi fără o echip de consilieri ar fi ca un general fără armată”, a declarat Țîcu în cadrul unei vizite în localitatea sa de baștină.

Potrivit deputatului, Goian este alegerea perfectă în condițiile în care fostul primar are probleme cu legea, iar candidatul PSRM este un mincinos.  

„Această grămadă de candidați la Ungheni, în care un reprezentat al Partidului Socialiștilor, mincinos de când îl știm și cu un primar cu dosare și alții care nu știu pe ce lume se află, eu cred că Mihai este o alegere corectă și bună pentru orașul nostru. Împreună vom învinge”, a mai spus Țîcu.

Acesta a mai afirmat că Ungheniul este o localitate strategică pentru apropierea Republicii Moldova de România.  

„Orașul și raionul nostru este unul strategic și important pe care mulți au vrut să-l cucerească și domine, dar adevărata noastră vocație este apropierea noastră de Iași și România”, a mai adăugat Țîcu.