După ce, ieri, a fost apostrofată de ex-premierul Ion Sturza pentru faptul că nu cade la învoială cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, Maia Sandu e taxată astăzi şi de preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, care îi cere să renunţe la poziţia de „virgină politică”, avertizând-o că, în caz contrar, riscă să devină un Robinson Crusoe în politica moldovenească.

Cu așa comportament o să fii abandonată și o să stai singură ca Robinson Crusoe, numai că acela a avut un câine, dar tu n-o să ai niciun iepuraș lângă tine. Te rog să fii calmă. Dacă-ți miroase de Partidul Nostru pune mai mult piper în mâncare și poate se va astupa nasul. Gândește-te că Plahotniuc o să-i dea drumul la Silvia Radu [președintele companiei Gas Natural Fenosa - nota red.] care o să te penească de Doamne Ferește. Sandu nu înțelege că este o scoică pentru Plahotniuc, pe care acesta o va distruge”, a comentat el într-o postare video pe Facebook refuzul Maiei Sandu de a participa la Forumul Civic programat pentru astăzi.

Potrivit lui Usatîi, candidatul susținut de Vlad Plahotniuc ar putea fi Iurie Leancă

Astăzi jumătate din oficiul lui Leancă se laudă că acesta va fi Președinte. Este o înțelegere precum că Marian Lupu va pierde în folosul lui Leancă care se poziționează ca un candidat neutru”, a declarat el.