Executivul a votat astăzi numirea în funcție de secretar de stat al Ministerului Finanțelor a Vioreliei Lazăr, o femeie de afaceri din R.Moldova. Totodată, prin decizia membrilor Cabinetului de miniștri, au fost numiți în funcție mai mulți șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat.

Avocatul Cristina Tîșcul a fost numită în funcția de șef al OT Chișinău al Cancelariei de Stat, în timp ce Vitalie Nogali - OT Bălți. De precizat că la alegerile parlamentare din 24 februarie, Nogali, delegat de Partidul Socialiștilor, a fost vicepreședintele Circumscripției electorale uninominale nr.10 (Bălți), unde victoria a fost obținută de actualul deputat socialist și candidatul PSRM la funcția de primar al mun.Bălți, Alexandr Nesterovschi.

Mihail Țurcan a fost numit în funcția de șef al OT Căușeni, Oleg Maler - OT Ungheni, iar viceprimarul municipiului Comrat, Piotr Manol, va conduce OT Comrat al Cancelariei de Stat. Manol face parte din echipa primarului capitalei Găgăuziei, socialistului Serghei Anastasov.

Știrea se actualizează!