Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a răspuns provocării lansate de parlamentarul socialist, Bogdan Țîrdea, care l-a invitat să meargă în Piața Roșie din Moscova pentru a dovedi că nu are probleme cu justiția din Federația Rusă. Usatîi a mers ieri la Moscova și s-a filmat în fața GUM-ului din centrul Moscovei.

Acesta i-a îndemnat pe socialiști să nu mai ceară deschiderea dosarelor penale pe numele lui. „Stau în fața magazinului GUM, pentru ca cineva să nu speculeze din nou pe tema asta. Precizez că astăzi este 7 octombrie 2019. Tu (Bogdan Țîrdea n.r.) m-ai invitat în Piața Roșie să fac un selfie, dar eu am venit și am făcut un video”, a spus Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a explicat și de ce s-a dus singur și nu împreună cu Țîrdea, așa cum i-a propus socialistul. „Cu tine nu voi face selfie, pentru că ești mincinos și un om foarte mizerabil, care se ocupă cu propaganda și minte lumea. Eu prefer să zbor în locuri bune și frumoase cu femei frumoase, dar nu cu prostănaci de trolli”, a subliniat Renato Usatîi.

La final, Usatîi a lansat un îndemn pentru socialiști. „Terminați să cereți dosare penale, pentru că chestia asta e deja urâtă de tot”, a încheiat Usatîi.

În primăvara anului 2019, presa din Moldova a scris că Renato Usatîi a fost anunțat în căutare pe teritoriul Federației Ruse.Ulterior, Renato Usatîi a publicat un certificat oficial eliberat de Ministerul rus de Interne, care arpta că nu a fost judecat, nu este anunțat în căutare și nu este anchetat în baza vreunui articol din Codul Penal al Federației Ruse.

Ziarul Național