Vicepreședintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Stanislav Pavlovschi, își anunță retragerea din activitatea politică. Potrivit lui, el va continua să activeze în calitate de jurist, avocat, specialist în domeniul protecției drepturilor omului și activist civic.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, politicianul a scris că în 2015 s-a angajat în activitatea politică, devenind unul dintre fondatorii Platformei Demnitate și Adevăr la propunerea lui Andrei Năstase.

În fața mea, eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova. Acum toate trei obiective sunt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită. Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică. Voi continua să activez într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic”, a scris el.

Pavlovschi i-a mulțumit camarazilor săi de Partid pentru susținere și răbdare, precizând că aceștia pot în continuare conta pe el.