O interpelare a deputatului Lilian Carp a generat un nou scandal la ședința de astăzi a Parlamentului. Mai exact, Lilian Carp a solicitat Curții de Apel Cahul să-i spună de ce Ilan Șor a fost anunțat ieri doar în căutare națională, nu și în cea internațională, odată ce se cunoaște faptul că dânsul ar fi părăsit teritoriul R.Moldova.

De asemenea, deputatul i-a cerut Ministerului Afacerilor Interne să-i spună dacă a demarat procedurile de căutare a lui Ilan Șor și a lansat un apel către cetățenii R. Moldova să sesizeze deputații, dacă îl vor „observa” pe acesta, inclusiv în „locuri sfinte”, transmite Ziarul Național.

La subiect a vrut să ia cuvântul deputata din Partidul „Șor”, Marina Tauber, dar președinta Parlamentului nu i-a permis, întrucât era vorba de o interpelare.

Cu microfoanele stinse, cei doi deputați au început a se certa în plină ședință. 

Ai furat și o să stai închisă. Pușcăriabilo! A furat cinci milioane și are tupeu. Hoțoaico!”, i-a transmis Marinei Tauber deputatul Carp.

Amintim că Lilian Carp declara anterior că a fost profesorul Marinei Tauber: „Eu regret că fata aceasta a degradat. O cunosc de foarte mult timp, fiind și profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie. Este în raportul Kroll. Este implicată în delapidarea sistemului bancar. Acolo va fi în siguranță. Acolo sănătatea ei va fi în afara pericolului”, declara Carp în luna martie.