Guvernul Republicii Moldova, împreună cu Maia Sandu, au venit la întrevedere cu Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și întrega fracțiune a Partidului Socialiștilor din Parlament. Un anunț în acest sens a fost făcut chiar de șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, la sfârșitul zilei, am desfășurat ședința comună cu participarea Președintelui Parlamentului, Prim-ministrului, membrilor Guvernului și fracțiunii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, pentru a trece în revistă principalele activități desfășurate pe parcursul perioadei care s-a scurs de la preluarea guvernării”, a scris Dodon.

Potrivit lui, „în această perioadă, eforturile Guvernului s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul guvern”.

În cadrul ședinței s-au discutat prioritățile executivului și coaliției de guvernare pentru următoarele săptămâni. Printre cele mai importante subiecte abordate în cadrul reuniunii se enumeră: necesitatea rectificării bugetului; acțiuni cu caracter social, menite sa sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante”, a menționat Dodon.

Șefula statului a precizat că „întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului și majorității parlamentare”.