Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, consideră că Igor Dodon ar fi lansat în spațiu public o înregistrare audio, în care dânsul ar fi negociat cu un om al lui Vlad Plahotniuc revenirea în R. Moldova.

„De ce anume astăzi a fost făcută publică această înregistrare? În R. Moldova a venit Dmitri Kozak și Dodon a sperat că voi reacționa dur. El a vrut să-i spună lui Kozak că Usatîi destabilizează situația și astfel trebuie de scăpat de el. Igor Dodon se temea şi se teme până în prezent de revenirea mea în R. Moldova şi din această cauză mă atacă prin intermediul presei din Rusia”, a declarat Usatâi de la Frankfurt.

De asemenea, Usatîi spune că i-a expediat un mesaj zilele trecute lui Dodon, prin intermediul căruia i-a cerut să înceteze cu atacurile la adresa mea. „Unele mijloace media din Rusia au început o campanie la adresa mea. Eu știu cine a pus la cale această campanie. Și pe această cale îi cer lui Dodon să înceteze”, a punctat Renato Usatîi.

Acesta mai spune că mediile afiliate lui Igor Dodon în permanență îl atacă. „Despre mine scrie Țârdea, Vartanian… Nu ți-e rușine Vartanean? O să vin acasă și o să te trag de urechi”, a conchis Usatîi.

Sursa: Ziarul Național