Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, l-a felicitat pe Călin Popescu-Tăriceanu cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al Senatului României.

De asemenea, Andrian Candu l-a felicitat cu ocazia realegerii în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe Nicolae Liviu Dragnea. Andrian Candu a exprimat încrederea că Senatul şi Camera Deputaţilor a Parlamentului României vor contribui în continuare împreună cu Parlamentul Republicii Moldova la promovarea obiectivelor de interes reciproc prin acţiuni concrete şi consecvente, transmite IPN.

Potrivit lui Andrian Candu, România şi-a materializat plenar angajamentul de a fi partener strategic de încredere în procesul de integrare europeană şi de modernizare a ţării noastre, fapt resimţit şi apreciat de cetăţenii noştri.

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales, la 21 decembrie, în funcţia de preşedinte al Senatului. Călin Popescu-Tăriceanu a fost preşedinte al Senatului din 11 martie 2014 până la încheierea legislaturii 2012-2016.