Igor Dodon spune că nu este un show-men ca să meargă la dezbateri cu Andrei Năstase, dar nici nu vede rostul unor asemenea confruntări publice. Declarația a fost făcută în această seară în cadrul unei emisiuni televizate, după ce tot azi Năstase l-a invitat pe șeful statului la o dezbatere publică.

„Vrea show, să-și caute show-men, președintele nu e show-men. Acestea dezbatere nu sunt altceva decât un show. Dacă tare le vrea, ar trebui mai întâi sa o întrebe pe Maia Sandu dacă ii da voie să invite președintele la dezbateri și urma sa lanseze invitații. Și la urma urmei ce fel de dezbateri? Noi ce, suntem în campanie?”, a declarat Dodon.
 
Andrei Năstase l-a invitat pe șeful statului la o dezbatere televizată unde Dodon să explice de ce cochetează cu PDM-ul și de ce nu începe la modul serios deoligarhizarea statului și scoaterea din captivitate a instituțiilor statului. Potrivit lui Năstase, toate declarațiile lui Dodon urmăresc să zădărnicească orice dialog dintre ACUM și PSRM. Reacția liderului PPDA vine după ce joi seara, Dodon a declarat că Năstase nu va deține funcția de speaker și să nu-și facă speranțe în acest sens.