Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, reacționează la acțiunile vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care a venit azi la ședința Parlamentului cu un parasolar pentru a se proteja de mercurul cu care ar fi fost infectat Andrei Năstase.

 Liderul PPDA a dat de înțeles că Tauber ar avea nevoie de ajutor medical.

Ne pare rău, dar cei mai buni doctori din cadrul blocului ACUM nu se regăsesc în această sală. Poate caută în altă parte, nu la noi”, a declarat Năstase după ședința Parlamentului, fiind întrebat de jurnaliști.

În răspuns a intervenit și deputatul Lilian Carp, potrivit căruia locul Marinei Tauber este la pușcărie.

Eu regret că fata aceasta a degradat. O cunosc de foarte mult timp, fiind și profesor. Cel mai bun loc pentru ea este la pușcărie. Este în raportul Kroll. Este implicată în delapidarea sistemului bancar. Acolo va fi în siguranță. Acolo sănătatea ei va fi în afara pericolului”, a spus Carp.

Amintim că Marina Tauber a venit cu un parasolar la ședința de azi a Legislativului, pe care l-a îndreptat spre blocul ACUM, menționând că astfel se protejează de mercurul cu care ar fi fost infectat Andrei Năstase.

Deputatul partidului Șor a făcut acest gest în timp ce președintele Parlamentului i-a oferit cuvântul pentru a veni cu anumite anunțuri referitoare la constituirea fracțiunii în Legislativ.

Detalii: VIDEO // Imaginea zilei din Parlament. Marina Tauber, cu parasolarul anti-Năstase la ședință