Dezbaterile electorale la care sunt prezenți cei care aspiră la un fotoliu de deputat se tranformă nu de puține ori în discuții necolocviale, din care nu lipsesc ironiile. Așa s-a întâmplat și în dezbaterea care a avut loc ieri la postul TV8, în care ironiile unui candidat au avut în centrul lor canabisul.

Dumitru Cebotarescu, candidat independent pe circumscriășia electorală nr 28, a fost interpelat de Alexandru Slusari, candidatul ACUM reproșându-i lui Cebotarescu că militează pentru legalizarea canabisului.

Nu cumva, asta cu marijuana, este ca oamenii să fie sub caif ( nota red - sub influența drogurilor) să nu mai facă nimic în țara asta?”, a întrebat Slusari.

Ca râspuns, Dumitru Cebotarescu și-a ironizat colegii de platou, precizând că un eventual tratament cu canabis al acestora i-ar face mai puțin agresivi.

Chiar aici am exemplul că tratamentul legal cu marijuana ar fi util”, a spus Cebotarescu, care a mai precizat că „Noi avem aici 3 persoane care sunt foarte agresive. Dacă am fi într-o țară unde tratamentul medical cu canabis e legal, dnul Batrîncea, Slusari, dnul de la PL ar primi tratament cu canabis. Ar scădea agresivitatea lor, ar fi oameni mai buni