Igor Dodon recomandă internauților să privească un reportaj despre reușitele sale obținute în urma ultimei întâlniri cu Vladimir Putin, realizat de jurnaliștii postului propagandistic Rossia 1. Coincidență sau nu, dar „recomadarea” lui Dodon vine după ce un alt post rusesc - NTV și-a bătut joc de președintele moldovenesc catalogându-l drept „turist” la Kremlin.

„Despre vizita în Federația Rusă, despre întâlnirea cu Vladimir Putin, despre înțelegerile noastre și despre multe altele - în reportajul lui Pavel Zarubin, la postul de televiziune Rossia1”, a scris Dodon pe facebook după ce majoritatea instituțiilor de presă din R.Moldova au scris despre reportajul zeflemitor de la NTV.

 

Vom aminti că presa de la Moscova a făcut haz de vizitele președintelui Igor Dodon la Moscova. De data aceasta, șeful statului a intrat în vizorul postului de televiziune NTV, care pe teritoriul R. Moldova este retransmis de o companie afiliată socialiștilor, scrie Ziarul Național.

Astfel, Igor Dodon a fost comparat cu un „turist” la Kremlin și cu o persoană care nu prea contează.

Regizorul Tigran Keosaian, prezentatorul unei emisiuni de politică externă, și-a permis mai multe remarci umilitoare la adresa președintelui Igor Dodon, după întrevederea cu Vladimir Putin. „Putin a intrat în sală şi tuturor le-a fost clar cine este țarul şi cine e dodonul”, a spus Keosaian.

DETALII: VIDEO // Dodon, ridiculizat la postul NTV: Este un turist, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon