Deputatul PD, Sergiu Sîrbu, a venit cu o reacție la solicitarea candidatului blocului „ACUM”, Ion Terguță, de a anula înregistrarea candidaturii liderului democrat Vlad Plahotniuc pe circumscripția de la Nisporeni.

„Vai de capul lui Terguță și a juriștilor care-l consultă. Ca să nu se mai facă de râs înainte de alegeri, îi recomand să meargă la CEC și să verifice mai întâi listele, apoi să se expună. Probabil că știe că listele depuse sunt perfect legale, dar face show ieftin și manipulează. În rest, te poți doar amuza când vezi cum confundă înregistrarea la forum cu strângerea de semnături. Victimizare ridicolă, caracteristică unui om care nu e capabil sa spună ce a făcut pentru oameni sau ce va face pentru ei și preferă sa bocească”, scrie Sergiu Sîrbu pe o rețea de socializare.

Amintim, că Ion Terguță, candidatul Blocului „ACUM” din circumscripția uninominală Nisporeni, a depus astăzi o sesizare la Comisia Electorală Centrală (CEC), cerând anularea înregistrării candidaturii liderului democrat Vlad Plahotniuc.