Doi candidați care ale căror nume se aseamănă izbitor ar putea concura pe circumscripția nr. 33 din capitală. Este vorba despre liderul Partidului Politic Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase și un candidat independent pe nume Andrei Nastas.

Potrivit președintelui Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale (CECE) uninominale nr. 33, din municipiul Chişinău, Carolina Panico, astăzi un candidat pe nume Andrei Nastas a depus actele pentru a înregistra grupul de inițiativă care va colecta semnături pentru ca respectivul candidat să poată participa în alegeri. Aceeași sursă a mai declarat pentru Deschide.MD că decizia CECE privind înregistrarea sau neînregistrarea lui Andrei Nastas în cursa relectorală va fi anunțată pe 3 ianuarie după ce vor fi analizate toate actele depuse.

Amintim că în mass-media au apărut informații că Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, copreşedintele Blocului electoral ACUM Andrei Năstase, va candida în circumscripţia nr.33 din municipiul Chişinău, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Tot pe această circumscripție candidează și membrul PDM, Constantin Țuțu.