Deputata socialistă Marina Radvan, cunoscută pentru pozele indecente în care a apărut acum câțiva ani, mai vrea un mandat de deputat. Nu se cunoaște deocamdată pe care circumscripție va candida, însă cert este faptul că a fost văzută astăzi la ANI ridicându-și certificatul de integritate - document care-i va permite înregistrarea în cursa electorală.

Deși în 2014, își scria pe bust c-ar face sex pentru mâncare, după patru ani deputăție Radvan a mers la ANI îmbrăcată în blană naturală, potrivit câtorva poze obținute de reporterii Deschide.MD.

De-a lungul mandatului său de „ales al poporului”, socialista n-a prea dat dovadă de activism parlamentăresc, în schimb a fost disciplinată la capitolul prezență. 

-- Radvan a ajuns la deputat după alegerile din 2014 când tânăra avea numai 23 de ani. La scurt timp după ce i-au fost anunțate șansele să ajungă în Parlament, foștii săi camarazi de distracții au scos din arhivă mai multe poze în care Marina apare în ipostaze indecente, mimând sexul oral, purtând pampers, cu sticla de alcool lângă ea.