Membrii și susținătorii PSRM au desfășurat azi un marș spre Piața Marii Adunări Naționale. Startul a fost dat din două locații: Academia de Știință a Moldovei și de la Circ..

Evenimentul indreptat „împotriva politicii distrugătoare a guvernării euro-unioniste, din ultimii nouă ani” și căruia i s-a alăturat și Igor Dodon a culminat cu o manifestație în PMAN.

Astăzi noi începem cea mai importantă luptă pentru Moldova pentru a întoarce oamenilor speranța! Împreună cu dvs., începând de astăzi, noi începem eliberarea Moldovei!”, a declarat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

Președintele tuturor cetățenilor R Moldova Igor Dodon, a spus că „Anul 2019 este anul nostru, al socialiștilor, și noi suntem obligați să câștigăm alegerile”, lăsând să se înțeleagă că în noiembrie ar putea fi organizat un nou miting. 

Să fiți gata, atunci când vă voi spune, să ieșiți în piață, alătiuri de președinte, de popor”, a spus Dodon.

La finalul s-a dat citire unei rezoluții cu o serie de promisiuni: majorarea salariului mediu până la 600 euro și a pensiei până 300 euro, interzicerea unioniștilor, închiderea biroului NATO de la Chișinău, etc.

Startul și încheierea manifestației din PMAN au fost anunțate de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.