Liderul comunist Vladimir Voronin a venit cu amenințări în cadrul ședinței Parlamentului. În timpul dezbaterilor pe marginea unui proiect de lege comunistul a declarat: „Eu am fost ministru de interne. Eu vă găsesc, unde veți fi, la orice post, dacă nu veți face ceea ce ați promis de la tribună”.

În timpul discuțiilor la proiectul lege privind ratificarea acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Asociația Internațională de Dezvoltare în vederea realizării proiectului de înregistrare și evaluare funciară, Voronin a intervenit cu mai multe întrebări.

„Eu vreau să înțeleg despre ce se discută și nu pot înțelege. Mă uit cum se numește documentul și cine îl prezintă. Mă uit la mata și mi-i jale să te întreb ceva, înțelegi, te-au trimis aici drept carne de tun. Eu știu situația concret din teritoriu. Luni am fost la Mânzătești, raionul Ungheni. Un cetățean are patru feciori. Opt ani în urmă le-a dat la fiecare câte 10 sote de pământ la fiecare și nici până astăzi nu poate perfecta documentele. Voi spuneți că sunt erori. când vor fi rezolvate aceste erori”, a întrebat Voronin.

Răspunsul a fost: „Nu doar erorile dar și problemele legate de delimitarea bunului respectiv, legate de înregistrare”. 

„Mata ai spus că anume aceste erori vor fi înlăturate. Da? Eu am fost ministru de interne. Eu vă găsesc, unde veți fi, la orice post, dacă nu veți face ceea ce ați promis de la tribună. Iaca la Mânzătești să găsiți omul cela, am să vă dau adresa, și de acolo să începeți și am să văd cu ce se va termina”, a amenințat comunistul.