Mihai Ghimpu neagă că ar fi cumpărat vreun hotel în România. Ba, din contra, acesta spune că hotelul despre care s-a scris în presă îi aparține președintelui Igor Dodon.

Fiind întrebat de presă, dacă este adevărată informația că a procurat un hotel în România, Ghimpu a răspuns: „Dacă aveți documentele, vă dau 99% din hotel dumneavoastră. Asta a apărut încă în 2017 și acum site-ul socialiștilor au reînviat-o. Acesta este hotelul lui Dodon și ca lumea să nu-l critice au aruncat că e hotelul meu. Dar e hotelul lui Dodon. Alte întrebări?”.

Mai multe surse mass-media au scris săptămâna trecută despre încă una dintre achizițiile lui Mihai Ghimpu, cunoscutul politician ar fi devenit proprietar al unui hotel de lux de 4 stele din stațiunea Poiana-Brașov, România.

Acesta nu este primul imobil de acest fel, achiziționat de Ghimpu, în țară vecină, în ultimii ani. Anterior, a apărut informaţia conform căreia Ghimpu a inițiat construcția unui complex rezidențial pe litoral, în orașul Constanța. A fost comunicat că hotelul achiziționat de liderul PL are 24 de camera şi că l-ar fi costat pe Ghimpu două milioane de euro.